Nazisterna börjar bli skakis

De sista dagarna har nazisterna uppenbarligen börjat bli rädda för den antirasistiska protesten. Så rädda att man börjat använda hot om våld.  På facebook-evenemanget som arrangeras av Västmanland Mot Rasism har den kände nazisten Calle Ulin skrivit:

”eran vänn som jag antar kommer följa med på motdemon, (Namn), fick smaka några knogar tills han gråtande gick därifrån. En påminnelse till er alla som tänkt följa med och protestera FÖR svenkfientlighet.”

Än en gång visar nazisterna att de är väl bevandrade i ironins konst. Sverige-kramarna har uppenbarligen stora problem med stavning och grammatik. Men detta är småpotatis i jämförelse med den verkliga ironin; att ett parti som håller en demonstration MOT det ”mångkulturella våldet” och för ”ett tryggt Sverige” sänker sig till unkna hot om våld mot de som inte håller med.

Här har vi nazismens kärna, ”tryggheten” man pratar om, begränsas till de etniskt ”rena” och de som stödjer deras folkmordspolitik. Inte ens de som är etniskt ”svenska” går säkra för deras våld. Alla vi som – till skillnad från Svenskarnas Parti – tror på alla människors lika värde och solidaritet mellan folk, ses som ”svenskfientliga” och ska därför om nödvändigt med våld avlägsnas. Såhär säger Svenskarnas Partis ledare Daniel Höglund:

”Vi arbetar för ett tryggt svenskt Sverige och tror några våldsverkare att de kan stoppa oss så tror de fel,”

”Skulle konfliktbenägna invandrare försöka ställa till problem vid demonstrationen så kommer det inte att hindra oss på något sätt. Vi har partiaktivister som sköter säkerheten..”

Nazisterna är alltså beredda att med våld angripa eventuella protestanter. Detta kan vi helt enkelt inte acceptera. Det är vår uppgift som vanliga människor, antirasister, att stå upp för våran rätt att existera – för det är precis vad som står på spel. Dessa våldsdyrkande fascister är ett hot mot oss som vill leva, inget annat.

Slut upp på lördag den 29 maj på Råby torg och visa de hycklande nazisterna vad vi tycker om deras politik. Exakt tid kommer på denna hemsida inom kort.
Låt inte nazister utnyttja mordet på Råby!

Annonser

17 svar to “Nazisterna börjar bli skakis”

 1. Robin Says:

  Jasså, vi demonstrerar för svenskfientlighet… Jag trodde det var en demonstration mot all etnisk och rasistisk fientlighet.

 2. Max Says:

  Hej, har ni några kontaktuppgifter? Lämna gärna nr!

  MVH // Max, Uppsalabor mot rasism

 3. V-ås Aktivist Says:

  Jag längtar verkligen till lördag för att se hur nazzarna kommer göra bort sig och bli bortkörda från Råby. Råby är en plats där dom aldrig kommer vara välkommna på. Vilket okså gäller i hela västmanland. Alla som ansluter sig till nazzarnas demo på lördag kommer dokumenteras och konsekvenser kommer att följa dessa personer. Alla som går med i deras demo räknar vi som nazist aktivister som vi genast kommer ta till att kraft för att ta i tu med. Ingen nazist går säker på Västerås gator!

  • danne Says:

   Alltså. Antifacister…. någe mer dubbelbottnade människor finns nog inte!

   DET ÄR JU NI SOM ÄR FACISTER!

   Minst lika mycket som alla Nazister.

   det bästa ni kan göra för att bekämpa facism är att begå seppuku.

 4. Jonte Says:

  Det är ni som förespråkar mångkultur som är ansvariga för allt våld som sker i Sverige både nazisternas och invandrarnas.

  • Oscar Says:

   Jasså, är det vad din führer lär ut till sina papegojor? Duktigt. Nästan korrekt svenska och en hel mening dessutom. Tyvärr saknas det där lilla som i folkmun kallas verklighetsförankring. Men vad ska man vänta sig?

 5. Danne Says:

  V-ås aktivist ditt jäkla spån. Hur funkar det att vara ANTI-fascist men samtidigt använda våld och hot om våld mot alla oliktänkande? Ni är så enormt patetiska. Hade verkligen inte planerat att gå i någon fånig marsch men blir ju sugen på att göra det nu så jag får en chans att syna er tuffa och häftiga ”aktivister” i sömmarna. Inte för att vara våldsam själv utan enbart för att garva åt er när ni leker klasskamp innan ni lommar hem till mamma och pappa.

 6. Anonym Says:

  Ni har ju nu visat var ni står. Med mordförsöket mot två nationalister har ni visat att er syn på människovärde är precis så låg som ni påstår att nationalister har. Jag förstår om ni inte kan uppdatera sidan, kommittén bakom er motdemonstration sitter ju anhållna för mordförsök.

  • Olle med plåstret Says:

   Haha… när en nasse ska börja grina ut om våld så blir det ju bara… patetiskt.

 7. Svensk Says:

  Åh! Jag kommer, och tar med alla mina vänner!

  Inga rasister på våra gator!

 8. Rickard Says:

  Svar till Svensk och Anonym

  Saken är ju att Svenskarnas parti och de andra nazistorganisationerna som ska demonstrera i Västerås ska rensa i sina egna led. Tanke på att Svenskarna parti har en dömd medlem en 24-åring som för några månader sedan dömdes för våldtäkt på en ung flicka och en anna nazist och medlem i Svenskarnas parti som står åtalad för våldtäkt på en kvinna. Tex sitter en medlem i Fria Nationalister häktad just nu, en nazistgrupp som stödjer nazistpartiet Svenskarnas Parti för grovt kvinnofridsbrott (http://www.arbetarklass.se/artikel_100513_stockholm.html) . Så mycket bryr sig nazisterna om kvinnors rättigheter och visar deras unkla syn på kvinnor.

  Nazisterna som demonstrerar mot våldet mot Bea är jävla hycklare då de både mördat stort antal människor i Sveruige, misshandlat många och terroriserat ett stort antal som inte passar in i deras värld.

  http://www.arbetarklass.se

 9. vastmanlandmotrasism Says:

  Vi som arrangerar detta arrangemang har självklart ingenting med bråket i Hallsta att göra – det låter sig väl förklaras genom att vi är emot det våld som vanligtvis nazister står för?

  En överväldigande majoritet av sveriges befolkning antirasister, det är väl självklart att det finns idioter även bland dem?

  Vi arrangerar en protest mot nazistdemon eftersom den baseras på ett enormt hyckleri med tanke på att, som tidigare skrivits, en övervägande del av Svenskarnas Parti innehåller dömda samt misstänkta våldtäktsmän, pedofiler och mördare.

  Vi stödjer inte något våld mot nazister och vi har ingenting med Hallstahammar att göra. Så om ni inte har några bevis att lägga fram kan ni hålla tyst och sluta sprida dumheter.

 10. Om ni tror att ni hjälper oss invandrare så behöver ni nog tänka om Says:

  Snacka om att skjuta sig själv i foten…
  Förstår inte ni våldsbenägna dumhuvuden vad ni gör? Ni genererar sympatier (och röster i valet) till dem ni försöker motarbeta genom att bete er som sociopater. Stenkastare, misshandlare och knivmördare får inga sympatier från någon.

  Tar man till våld och hot mot någon som ställer upp i en protest som är just MOT våld och hot…. ja då är man en j*vla fascist själv oavsett vilken slags palestinasjal man virat runt halsen och från vilket parti de andra kommer.

  Ni levererar röster rakt ner i SDs valurna. Tänk efter lite, om ni nu kan det mellan den billiga ölen och mäsk-klunkarna.

  Framförallt, väx upp.

 11. Peppe Says:

  Inga pedofiler på våra gator!

 12. Rickard Says:

  Om ni tror att ni hjälper oss invandrare så behöver ni nog tänka om säger:

  vad vill du ha sagt. Du vet inte vad du snackar om som vanligt! liberala fjosker.

 13. Andreas SvP Says:

  Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Ni är ju patetiska som inte har förstått att vindarna har vänt och att allt fler Svenskar valt att stödja Svenskarnas parti inför valet -10. Medan ni springer runt och skriker som barnungar eller skramlar med era nycklar (precis som bjällror) så står folk och undrar vad ni är för idioter medan SvPs talare kommer med kloka ord som intresserar Svenskarnas öron.
  Att ni inte skäms att bete er på det där viset!
  Länge leve Svenskarnas Parti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: